Den store pantedagen

Flasker og bokser strømmet inn

 

Tradisjonen tro hadde IFA-elevene ved St. Franciskus ungdomsskole sin store pantedag for Fasteaksjonen, fredag 15. mars.

I silregn og 5 grader stilte de opp med kjeks, rykende varm kakao og solbærsaft til alle elever og ansatte som hadde med seg panteflasker eller bokser. Vi klarte å fylle nesten hele garasjen, så når er vi spente på hvor mye penger det blir.

 

Hver gang har vi også vårt eget pantelotteri. Vinnere i år var en elev i 3. klasse, to elever i 5. klasse og en elev i 8. klasse. Gratulerer så mye og premien var en stor melkesjokolade.

 

Tusen takk til alle som har bidratt – og det er ikke for sent å være med på panteaksjonen.

Bare ta med pant til skolen eller kirken, så vil IFA-elevene pante alt til Caritas.

 

 

 

 

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Ledige plasser i 1. og 2. trinn

Søknadsskjema finner du her:Søk skoleplass – St. Franciskus skole (stfx.no)Skolen vektlegger høy faglig kvalitet, tett og god oppfølging og et godt sosialt miljø.Avtal gjerne tid for besøk og omvisning.

Solvor W. Evensen

· Nyheter

Gamle vegger får nytt liv

Unge kunstnereI løpet av årets prosjektuke har noen av våre kunstneriske elever på ungdomsskolen brukt tiden til å gi et skikkelig kunstnerisk løft til noen av de gamle og slitte murveggene rundt skolegården. Med motiv som har en klar kristen bakgrunn har elevene klart å gi både farger og nytt liv til ellers så ganske triste vegger. Det er bare å ta seg en tur rundt i skolegården for å se på disse flotte motivene «live». En stor takk til alle elevene for formidabel innsats. 

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Flere glimt fra prosjektuka

Uke med variert innholdGlimtene du kan se her er hentet fra mandag 15.april hvor mellomtrinnet dro på tur til Bjørnebo for blant annet å lete etter søppel i naturen. Som man kan se på bildene så var det litt av hvert som skjulte seg i den vakre naturen langs lysløypene ved Birkenlund.Onsdag 17.april var det igjen grupper på tvers av klassene på småskoletrinnet. Denne dagen laget elevene hus til plantebyen. Hvert hus har en hage hvor det ble sådd karse i plantejord. I løpet av kort tid vil det vokse seg grønt og fint foran husene i plantebyen. 

Jan-Erik Løken