Omvendt julekalender

Se innslaget fra NRK

Mandag 11.desember var det et flott innslag på TV-nyhetene til Nrk-Sørlandet. Dette handlet om omvendt julekalender som vi praktiserer på St. Franciskus skole. 

Elevene våre gir bort gaver som de selv  pakker inn til aksjonen "Ensomt juletre". Her vil barn som trenger det ekstra mye i vårt nærmiljø motta en etterlengtet julegave. Det er familier som er tilknyttet krisesenteret som får disse gavene i år. Noe av det fine med dette er at det gaver fra barn til barn. Innslaget viser barna i 3.klasse  og deres kontaktlærer som intervjues til tv-nyhetene. Du kan se innslaget her: https://www.nrk.no/video/distriktsnyheter-sorlandet_DKSL98121123

Du må spole frem til 09.30 for å se innslaget direkte.

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Skidag på Vegårshei

Kjempefin vinterdag på heiaOnsdag 28.februar dro hele barneskolen opp til Vegårshei. Der arrangerte vi den tradisjonsrike vinteraktivitetsdagen med stort engasjement blant elevene. De fordelte seg mellom å gå på langrenn, stå på slalåm og ake i den store akebakken. En nyhet for noen år tilbake var etableringen av et rullebånd i akebakken, og dette er populært for elevene som da kan ake raskt ned og komme seg lettvint opp på toppen igjen. Selvfølgelig ble det også tent bål og grillet pølser med mer på de mange rasteplassene langs akebakken.

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Kunst og håndverk

Kunst & håndverk 8. og 9. klasse.I kunst og håndverk har 8. klasse laget tegneserier. 9. klasse har øvd seg på sløyden ved å lage string art på planker.

Solvor W. Evensen