Rettferdighet for friskolene/ Fairness for free schools

Friskolene i Arendal, Arendal Internasjonale skole, St. Franciskus og Steinerskolen holder markering på Sam Eydes plass onsdag 8.november kl. 15.30-16.30.
 
Friskoler i hele Norge har markeringer lokalt og foran Stortinget.
Vi markerer gjennom appeller fra foreldre, tidligere elever, politikere blandet med musikalske innslag.
Vi oppfordrer foreldre, besteforeldre, elever, tidligere elever, medarbeidere, skolevenner, politikere og andre til å slutte opp om markeringen for mangfold i skolen og retten til fritt skolevalg.
 
Hjertelig velkommen!
 

Se Facebookarrangement her.

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Kokkekamp

Spenning og kreativitetDet var mye god kreativitet på skolekjøkkenet den siste tirsdagen i mai. 6.klasse skulle vise frem sine gode kunnskaper på kjøkkenet etter et år med mat og helse på timeplanen. På forhånd har elevene gått sammen i grupper. De har bestemt seg for en treretters meny og handlet inn varer etter budsjett. Så var det bare å gjøre så godt man kunne for å imponere de 4 dommerne som deltok i årets utgave av kokkekampen på barneskolen.Alle lagene imponert stort med sine retter. Det var ikke lett å skulle kåre en vinner. Men en vinner ble det til…

Jan-Erik Løken

· Nyheter

17 mai med sol og sommer - her er det St. Franciskus som kommer

Gratulerer med dagen! Her finner du glimt fra 17.mai feiringen. St. Franciskus skole markerte seg fint i barnetoget med både ivrig sang og hurra-rop. Mange fant veien også veien opp til 17.mai arrangementet på skolen etter barnetoget. Ramnmen rundt årets nasjonaldag ble perfekt med strålende vær og glade barn og voksne over alt. Takk til alle som bidro til en flott feiring.

Jan-Erik Løken