Rettferdighet for friskolene/ Fairness for free schools

Friskolene i Arendal, Arendal Internasjonale skole, St. Franciskus og Steinerskolen holder markering på Sam Eydes plass onsdag 8.november kl. 15.30-16.30.
 
Friskoler i hele Norge har markeringer lokalt og foran Stortinget.
Vi markerer gjennom appeller fra foreldre, tidligere elever, politikere blandet med musikalske innslag.
Vi oppfordrer foreldre, besteforeldre, elever, tidligere elever, medarbeidere, skolevenner, politikere og andre til å slutte opp om markeringen for mangfold i skolen og retten til fritt skolevalg.
 
Hjertelig velkommen!
 

Se Facebookarrangement her.

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

6.klasse inviterte på vafler

Koselig med besøkDet ble riktig hyggelig tirsdag 5. desember når 6.klasse inviterte barna i St. Franciskus barnehage på julebesøk. På menyen stod varme nystekte vafler og rød julesaft.Det ble en god prat mellom små og store og mange gode minner å ta vare på.

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Julepynting

Julepynintgen av St. Franciskus skole er i gang. I dag ble juletreet på barneskolen pyntet av flinke elever i 5.klasse.Takk til Alexander, Zuzanna, Jan, Lena og Malin.

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Den store pantedagen 1. desember 2023

Da er Adventsaksjonen 2023 i gang i Arendal. Tidlig fredag morgen 1. desember stilte alle i valgfagklassen Innsats for andre opp før skolestart, med bålpanne, varm kakao og saft, pepperkaker og julemusikk.Alle elevene og ansatte var invitert til å ta med panteflasker og bokser til vårt eget store pantelotteri. Et par tusen flasker og bokser ble levert og vinnerne av årets pantelotteri var Sigrid i 4. klasse, Morild i 6. klasse, Andrea i 7. klasse, Markus i 9. klasse og Celin i 10. klasse.

Solvor W. Evensen