3.klasse arrangerte cafe for caritas

Adventsaksjonen i fokus

Vi stekte vafler og delte ut sjokoladekake til inntekt for adventsaksjonen. 3.klasse bakte og pyntet kake, lagde vaffelrøre og stekte vafler helt på egenhånd. De rigget også opp kiosken og serverte alle barna på hele barneskolen. Et fantastisk team samarbeid! Hvis noen vil vipse i etterkant kan de gjøre det til Caritas Arendal – advenstaksjonen: 762929.

Tusen takk til alle som støttet adventsaksjonen til Norges unge katolikker (NUK) og Caritas Norge. I år er det trygg mat for en sikker fremtid på Sri Lanka som er mål for aksjonen.

 

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Skidag på Vegårshei

Kjempefin vinterdag på heiaOnsdag 28.februar dro hele barneskolen opp til Vegårshei. Der arrangerte vi den tradisjonsrike vinteraktivitetsdagen med stort engasjement blant elevene. De fordelte seg mellom å gå på langrenn, stå på slalåm og ake i den store akebakken. En nyhet for noen år tilbake var etableringen av et rullebånd i akebakken, og dette er populært for elevene som da kan ake raskt ned og komme seg lettvint opp på toppen igjen. Selvfølgelig ble det også tent bål og grillet pølser med mer på de mange rasteplassene langs akebakken.

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Kunst og håndverk

Kunst & håndverk 8. og 9. klasse.I kunst og håndverk har 8. klasse laget tegneserier. 9. klasse har øvd seg på sløyden ved å lage string art på planker.

Solvor W. Evensen