Skolen stengt 4. januar

Arendal kommune har på grunn av krevende værforhold besluttet at skolene stenges 4. januar. St. Franciskus følger kommunens retningslinjer og holder også stengt i morgen. Skolen vil så langt som mulig legge til rette for et opplæringstilbud hjemme. Mer informasjon om dette vil komme fra kontaktlærer.

Foreldre til elever i 1. – 3. klasse med samfunnskritiske oppgaver, og som trenger tilsyn til barn i morgen, må kontakte skolen før 1530 i dag på telefon 37 07 60 40.

Bildet er fra P. Sigurds forsøk på å komme til kontoret i formiddag.

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Skidag på Vegårshei

Kjempefin vinterdag på heiaOnsdag 28.februar dro hele barneskolen opp til Vegårshei. Der arrangerte vi den tradisjonsrike vinteraktivitetsdagen med stort engasjement blant elevene. De fordelte seg mellom å gå på langrenn, stå på slalåm og ake i den store akebakken. En nyhet for noen år tilbake var etableringen av et rullebånd i akebakken, og dette er populært for elevene som da kan ake raskt ned og komme seg lettvint opp på toppen igjen. Selvfølgelig ble det også tent bål og grillet pølser med mer på de mange rasteplassene langs akebakken.

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Kunst og håndverk

Kunst & håndverk 8. og 9. klasse.I kunst og håndverk har 8. klasse laget tegneserier. 9. klasse har øvd seg på sløyden ved å lage string art på planker.

Solvor W. Evensen