Skolen stengt også 5. januar

Arendal kommune har på grunn av krevende værforhold besluttet at skolene stenges 5. januar.

St. Franciskus følger kommunens retningslinjer og holder også stengt i morgen. Skolen vil så langt som mulig legge til rette for et opplæringstilbud hjemme. Mer informasjon om dette vil komme fra kontaktlærer.

Foreldre til elever i 1. – 3. klasse med samfunnskritiske oppgaver, og som trenger tilsyn til barn i morgen, må kontakte skolen før 1530 i dag på telefon 37 07 60 40.

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Kokkekamp

Spenning og kreativitetDet var mye god kreativitet på skolekjøkkenet den siste tirsdagen i mai. 6.klasse skulle vise frem sine gode kunnskaper på kjøkkenet etter et år med mat og helse på timeplanen. På forhånd har elevene gått sammen i grupper. De har bestemt seg for en treretters meny og handlet inn varer etter budsjett. Så var det bare å gjøre så godt man kunne for å imponere de 4 dommerne som deltok i årets utgave av kokkekampen på barneskolen.Alle lagene imponert stort med sine retter. Det var ikke lett å skulle kåre en vinner. Men en vinner ble det til…

Jan-Erik Løken

· Nyheter

17 mai med sol og sommer - her er det St. Franciskus som kommer

Gratulerer med dagen! Her finner du glimt fra 17.mai feiringen. St. Franciskus skole markerte seg fint i barnetoget med både ivrig sang og hurra-rop. Mange fant veien også veien opp til 17.mai arrangementet på skolen etter barnetoget. Ramnmen rundt årets nasjonaldag ble perfekt med strålende vær og glade barn og voksne over alt. Takk til alle som bidro til en flott feiring.

Jan-Erik Løken