Svart senker natten seg i stall og stue....

Stemningsfull start på dagen

I morgentimene 13.desember fikk barna på barneskolen besøk av hele to tog til ære for St. Lucia.  1.klasse og St.Franciskus barnehage slo seg sammen og var innom alle klassene på småskole og mellomtrinnet. Det var veldig flott å oppleve og mange våte øyne var å se.  Hver klasse fikk en boks med pepperkaker fra Lucia-barna.

Fra ungdomsskolen stilte våre  fantastiske IFA-elever (valgfaget Innsats for andre.) De har gledet seg intenst til dagens St. Luciatog og til å gjennom alle klasserom på ungdomsskolen og mellomtrinnet. De var i tillegg innom hos rektor og resten av administrasjonen. De har på egenhånd bakt 130 lussekatter som ble servert nystekte til alle som ville ha. Alle elevene fikk positiv anmerkning. 

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Skidag på Vegårshei

Kjempefin vinterdag på heiaOnsdag 28.februar dro hele barneskolen opp til Vegårshei. Der arrangerte vi den tradisjonsrike vinteraktivitetsdagen med stort engasjement blant elevene. De fordelte seg mellom å gå på langrenn, stå på slalåm og ake i den store akebakken. En nyhet for noen år tilbake var etableringen av et rullebånd i akebakken, og dette er populært for elevene som da kan ake raskt ned og komme seg lettvint opp på toppen igjen. Selvfølgelig ble det også tent bål og grillet pølser med mer på de mange rasteplassene langs akebakken.

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Kunst og håndverk

Kunst & håndverk 8. og 9. klasse.I kunst og håndverk har 8. klasse laget tegneserier. 9. klasse har øvd seg på sløyden ved å lage string art på planker.

Solvor W. Evensen