Takk for alle bidrag til adventsaksjonen

Årets mottaker land er Sri Lanka.

De innsamlede midlene vil Caritas bruke til å gi trygg og sikker mat til så mange mennesker på Sri Lanka som mulig. Bidragene fra St. Franciskus utgjør et bra tilskudd til dette.

Denne uken er alle innsamlede penger overført til Caritas/NUK.  

Vi vet at flere har brukt NUKs Adventsaksjonsvippsnummer, men de har vi ikke oversikt over. Her er oversikten over det  vi har samlet inn. Til sammen har skolen og menigheten samlet inn kr 25 332.

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Skidag på Vegårshei

Kjempefin vinterdag på heiaOnsdag 28.februar dro hele barneskolen opp til Vegårshei. Der arrangerte vi den tradisjonsrike vinteraktivitetsdagen med stort engasjement blant elevene. De fordelte seg mellom å gå på langrenn, stå på slalåm og ake i den store akebakken. En nyhet for noen år tilbake var etableringen av et rullebånd i akebakken, og dette er populært for elevene som da kan ake raskt ned og komme seg lettvint opp på toppen igjen. Selvfølgelig ble det også tent bål og grillet pølser med mer på de mange rasteplassene langs akebakken.

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Kunst og håndverk

Kunst & håndverk 8. og 9. klasse.I kunst og håndverk har 8. klasse laget tegneserier. 9. klasse har øvd seg på sløyden ved å lage string art på planker.

Solvor W. Evensen