Til info ang. kollektivtrafikk

AKT planlegger endringer på bylinjene i Arendal fra 26. juni 2023.

Forbedringene innebærer at det vil bli enklere å få oversikt over busstilbudet i Arendal. Linje 110, 111, 112, 113, 114 og 125 erstattes av ny linje 105, 110 og 111. Se link under som beskriver endringene.

https://www.akt.no/aktuelt/na-blir-det-enklere-a-reise-kollektivt-i-arendal.3275.aspx

 Denne informasjonen er spesielt viktig for privatskolene og elever og foresatte der, men det kan også være andre skoler og elever dette er aktuelt for.

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Skidag på Vegårshei

Kjempefin vinterdag på heiaOnsdag 28.februar dro hele barneskolen opp til Vegårshei. Der arrangerte vi den tradisjonsrike vinteraktivitetsdagen med stort engasjement blant elevene. De fordelte seg mellom å gå på langrenn, stå på slalåm og ake i den store akebakken. En nyhet for noen år tilbake var etableringen av et rullebånd i akebakken, og dette er populært for elevene som da kan ake raskt ned og komme seg lettvint opp på toppen igjen. Selvfølgelig ble det også tent bål og grillet pølser med mer på de mange rasteplassene langs akebakken.

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Kunst og håndverk

Kunst & håndverk 8. og 9. klasse.I kunst og håndverk har 8. klasse laget tegneserier. 9. klasse har øvd seg på sløyden ved å lage string art på planker.

Solvor W. Evensen