Påskevandring i Trefoldighetskirken

Mandag 7.april var det igjen tid for påskevandringer i Trefoldighetskirken.

Menighetspedagog Åsmund Aarvik tok som vanlig med seg elevene fra stasjon til stasjon. Dette begynner med palmesøndag og går videre med skjærtorsdag, langfredag og påskedagen.

På hver stasjon forteller Åsmund om hva som skjedde den dagen og alle stasjonene er pyntet med utstyr som hører til dagen. Det  er et flott opplegg som elevene lærer mye av og som engsjerer. Takk til Trefoldighet menighet for dette årlige gode tilbudet. I løpet av uken vil flere av klassene på barneskolen oppleve det samme,

Siste innlegg fra oss: 

· Nyheter

Fargerike nyheter er underveis

Nytt fra skolegården Vaktmester Atle Boye med team er i gang med å gjøre skolegården litt mer fargerik og morsom for elevene våre. Det er bare kaste seg ut i leken.

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Varm velkomst til skolen

Elevrådet arrangerte Da barna kom til St. Franciskus skole i dag, ventet en ekstra hyggelig overraskelse. Utenfor ble de møtt av lærere og representanter fra elevrådet med varme kopper saft, kjeks og vennlige smil. Fra høyttalerne strømmet fin og rolig musikk som skapte en god stemning i skolegården. Mange stoppet opp for å prate litt, gi en klem eller bare nyte øyeblikket sammen før skoledagen startet. Markeringen var en del av Verdensdagen for psykisk helse, som hvert år setter søkelys på hvor viktig det er å ta vare på hverandre – og på seg selv. Dagen feires over hele verden,…

Jan-Erik Løken

· Nyheter

Offisiell åpning av kjøkkenet

Skoleråden klippet snoren Onsdag 24.september 2025 klippet skoleråd Anne-Rigmor Stock Evje over den røde snoren og åpnet St. Franciskus skoles nye skolekjøkken. Rektor Helga ønsket velkommen og elevene Abbas og Vilius fra 6.klasse holdt en liten åpningstale. Elever fra 10.klasse og 6.klasse var spesielt inviterte til å delta. Det samme var andre inviterte gjester som blant annet representanten for arkitektkontoret som har tegnet kjøkkenet, lærere, elevrådet og styreren i barnehagen vår. Dagen i forveien hadde elevene i 6.klasse og 10.klasse laget sjokoladekake, grønnsaksuppe med pølsebiter, paier, muffins og stekte dadler med baconskiver. Skoleråden overrakte også en gave til kjøkkenet, en…

Jan-Erik Løken